lancering van kalender ‘100 jaar antroposofische gezondheidszorg’

In het kader van de activiteiten rondom 100 jaar antroposofische gezondheidszorg zal op vrijdag 13 november op feestelijke wijze de  schitterende kalender, die voor deze gelegenheid is ontwikkeld, gelanceerd** worden. De kalender bevat veel inhoudelijke informatie en alle antroposofische zorgaanbieders uit de regio presenteren zich. Het geheel is kunstzinnig vormgegeven en is een sieraad in uw huiselijke of werkomgeving. Daarnaast is hij ook heel geschikt als present in deze barre tijden. Vanaf 15 november zal hij op vele plaatsen, met name bij de verschillende therapeuten, maar ook op externe adressen te verkrijgen zijn. Mede dankzij de financiële steun die wij ontvangen hebben is de adviesprijs slechts 10 euro. Voor informatie kunt u terecht bij:

Martine Meursing
e-mail: martine.meursing@hotmail.com
tel.: 06 33586351

of Henk Verboom
e-mail: henkwillemverboom@gmail.com
tel.: 06 15054471.

** I.v.m. Corona vindt de lancering 13 nov 2020 plaats in twee tijdslots en is slechts toegankelijk voor degene die aangemeld en toegelaten zijn!

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.