Vooruitzichten

Geachte leden

Wij hopen dat u zich ondanks de perikelen rondom het Coronavirus in goede doen bevindt en dat u ondanks dat dit grote impact heeft weinig last ondervind.

Als gevolg van de maatregelen rondom deze situatie zijn er een aantal geplande lezingen zowel in de tijd als locatie verplaatst of geannuleerd moeten worden. Daarom adviseren wij u altijd de last-minute informatie op onze website https://eindhoven.antroposana.nl/ of op https://antroposofie-eindhoven.nl/ te raadplegen.

Het is duidelijk, dat we er alles aan doen om ons te conformeren aan de Corona-maatregelen, met name op het punt van de 1,5 regel. Daardoor kan tijdens onze activiteiten geen koffie en thee aangeboden worden, dat vinden we jammer. Doordat wij moeten uitwijken naar andere locaties worden wij geconfronteerd met hogere kosten. In onze afweging vinden wij het doorgaan van de activiteiten echter essentiëler dan de materiële kant. Dat neemt niet weg, dat die kant er ook is. Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen als u ons op dat punt met een vrijwillige bijdrage zou willen steunen. Daarvoor onze dank!

Het Coronavirus confronteert ons wereldwijd met heel specifieke vragen over de achtergronden van dit virus en op welke wijze het onze gezondheid raakt. De wereld achter de uiterlijke feiten is daarbij essentieel. Vandaar dat wij hieromtrent een aantal titels van boeken over dit onderwerp geselecteerd hebben (welke terug te vinden zijn op onze site in de Categorie “Covid en griep” en via deze link boeken en info.

In het kader van de historische ontwikkelingen, die wat betreft de Antroposofische Geneeskunde al 100 jaar telt, is de betekenis van Paracelsus op 22 september j.l. in het licht gezet. Tegen die achtergrond heeft de vertaalster en tegelijkertijd, degene die de voordracht bij Aorta gehouden heeft een toelichtende tekst geschreven, waardoor u beeld kunt krijgen over de betekenis van Paracelsus.   Meer over Paracelsus via deze link Van harte aanbevolen!

AGENDA

  • Lezing Hooggevoeligheid door Zoltan Schermann is geannuleerd! Deze is verplaatst naar 18 februari 2021.
  • Lezing over Kanker door Henk Bakker is geannuleerd! Wordt verzet naar een nader te bepalen datum.
  • De Antroposofische zorgkalender, komt medio november beschikbaar. Wonderschoon en informatief! Van harte aanbevolen. Te verkrijgen op een aantal verkooppunten . Deze worden bekend gemaakt op de hierboven genoemde websites.
  • De Antroposofische gezondheidsmarkt is verplaatst naar 15 mei 2021. Save the date!

Voor informatie kunt u mij altijd mailen of bellen: 0615054471.

Tenslotte hopen wij van harte dat we ondanks alle verwarring, die er als gevolg van Corona is ontstaan in de komende periode weer een aantrekkelijk programma te kunnen bieden, zoals u dat van ons gewend bent.

Met een warme groet

Henk Verboom, namens bestuur Antroposana Eindhoven.

 

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.