Pinksterconcerten: Klankkleur

Op eerste pinksterdag zal Cileke Angenent – Zangeres (en zangdocent), met twee blazers van het Nederlands Blazers Ensemble (NBE), te weten, Jeannette Landré op dwarsfluit  en Marieke Stordiau op Fagot, een concert geven in Eindhoven.

Zij vormen een prachtig trio. Het is wonderlijk hoe mooi de instrumenten zich met de zang vermengen.

In het programma ontstaan naast de terzetten allerlei combinaties van duetten. Er zal een afwisseling zijn van prachtige stukken van o.a. Bach “Kein artzt ist auser dir zu finden” en korte instrumentale Inventionen. Daarnaast zal dit afgewisseld worden met vrolijke volksmuziek uit Tsjechië (Dvorák), Schotland (Scottish Mouthmusic) en Ierland (H. Tann). Ook zullen de dames een spannende improvisatie laten horen. Het concert begint en eindigt met muziek van Hildegard von Bingen.

We hopen u te mogen ontvangen op 23 mei om eindelijk weer live muziek ten gehore te mogen brengen!

Via deze link vindt u de Flyer met de gegevens

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.